• Органски свет
Тасо ком – Кавадарци

Тасо ком е компанија лоцирана во Кавадарци, која започна со органско земјоделство во 2009 година, кога и го доби сертификатот за органско производство. Од тогаш произведува органски јачмен на своите 10 хектари земја со кои располага.

Поважни производи: јачмен

Телефон: 070 218 568

е-пошта: tasokom@yahoo.com