• Органски свет
Таурусфармс – Богданци

taurus-farms1Таурусфармс е фирма базирана во Богданци, основана во 2010 преку германска инвестиција која поседува 250 хектари насади на овошје и зеленчук. Македонската клима и почва се поволни за одгледување на комплетно органски производи, што оваа фирма го користи во своето модерно производство.

Поважни производи се круши и јаболка

Телефон: 078 422 761

е-пошта: krste@taurusfarms.net

Веб-страница: www.taurusfarms.net