• Органски свет
Стојановски – Компани Охрид

Оваа компанија е отворена во 2007 година, кога и го добива сертификатот за органско производство. Главните активности се производство и продажба на производи од пчели, како мед, млеч, прополис и восок кои ги продаваат преку целата година на локалниот пазар во Македонија.

Поважни производи се мед, млеч и прополис

Телефон: 075 534 163

е-пошта: pcelarstvostojanovski@yahoo.com