• Органски свет
Конимекс холдинг груп – Скопје

koraleksКонимекс холдинг групацијата е основана во 1992 година со една цел, и тоа промовирање на македонски органски диви билни производи, есенцијални масла направени од диви билки користени за медицински потреби. Оваа компанија е сертифицирана во 2013 година.

Поважни производи се: КАРО органските чаеви и КАРО органскиот оцет.

Телефон: 077 270 940

е-пошта: viktor.kolovski@gmail.com

Веб-страница: www.konimex.com.mk