• Органски свет
Екосир – Македонски Брод

Екосир е компанија сертифицирана за органско производство во 2009 година, која ги продава своите производи на македонскиот локален пазар. Лоцирана во еколошки чиста средина во Македонски брод, нејзината главна активност е производство на органско млеко и месо.

Поважни проиизводи се јагнешко месо, овчо бело сирење, овчо рикота сирење

Телефон: 078 442 737 / 078 208 413

е-пошта: ekosirdooel@yahoo.com