• Органски свет
Еко Фарма Алпина – Куманово

Еко фарма Алпина е регистриран органски производител на производи од коза. Со својот сертификат за органско производство се здобиле во 2010 година, од тогаш компанијата инвестира во модерни објекти и цели кон зголемување на бројот на кози, кој сега изнесува 330 кози.

Телефон: 070 899 482

е-пошта: vlastokralevski@yahoo.com