• Органски свет
Добер – Валандово

Добер е компанија лоцирана во јужниот дел од Македонија, која започна со работа во 2004, а својот сертификат за органско производство го доби во 2013 година. Тие располагаат со 8 хектари на плодна почва, лоцирана во чиста околина која е погодна за одгледување на органски јаболки.

Поважни производи се јаболка

Телефон: 034 349 700 / 075 320 034

е-пошта: agripro2000@yahoo.com / agripro2000@gmail.com