• Органски свет
Даирон – Кавадарци

Даирон е македонска компанија лоцирана во Тиквешијата, основана во 2009, а започна со органско производство во 2010 година, кога и е сертифицирана.

Поважни производи се: бадеми и винова лоза.

Телефон: 075 669 001