• Органски свет
Боскиа – Валандово

Оваа компанија е активна од 2007 година со основни активности на трговија и производство на овошје. Тие располагаат со 15 хектари кои се карактеризираат со плодна почва и богати извори на вода, што е погодно за органско производство. Својот сертификат го добија во 2013 година.

Поважни производи: праски

Телефон: 034 349 700 / 075 320 034

е-пошта: agripro2000@yahoo.com / agripro2000@gmail.com