• Органски свет
Аронија Здрава Храна ДОО – Скопје

Аронија здрава храна е компанија основана во Македонија во 2003 година со цел процесирање, продажба на големо и мало на органски производи и производи без глутен, како и преработка на органски овошја и зеленчуци. Компанијата се здоби со сертификат за органско производство во 2013 година.

Поважни производи на нивниот бренд Био космос се: Органски и безглутенски сереали, мусли бар, леб, колачиња, брашно, паста, мед, семиња, зачини, масло, засладувачи, сушени овошја и слично

 

Телефон: 077 893 750

е-пошта: mail@biocosmos.mk

Веб-страница: www.biocosmos.mk