• Органски свет
Арбекина Олив – Валандово

Арбекина Олив е компанија со седиште во Валандово, која во 2003 година започна со органско земјоделство, продавајки ги своите производи на македонскиот пазар и во Италија.

Поважни производи се: бадеми и јапонски јаболка.

Телефон: 075 456 606

е-пошта: dimce.baleski@gmail.com