• Органски свет
Алкалоид АД Скопје

Алкалоид АД Скопје е компанија која повеќе од 8 децении е активна во полето на фармацевтската индустрија, произведувајќи лекови, козметички и хемиски производи и обработувајќи ботанички свежи состојки. Алкалоид е единствениот сертифициран производител на органски чај во Македонија.

Поважни производи: Органски чаеви од различни вкусови

Телефон: 070 330 867

е-пошта: nbundov@alkaloid.com.mk

Веб-страница: www.goodnature.com.mk