• Органски свет
Агро Ина – Мустафино

Агроина е компанија со седиште во селото Мустафино близу до Свети Николе, која започна со работа во 2008, а својот сертификат за органско производство го доби во 2010 година.

Поважни производи се: алфалфа, саинфоин и сончоглед.

Телефон: 032 459 109