• Органски свет
Агро Линк – Чашка

Агро линк е компанија која започна со своите активности во 2005 година, со фарми за полжави. Денес поголем дел од производството е фокусирано на пазарот за органски печурки, поточно, шитаке и буковка, но и на органски фарми за полжави. Својот сертификат за органско производство го имаат добиено во 2013 година.

Поважни производи се: шитаке печурки, буковка и полжави.

Телефон: 075 216 164

е-пошта: info@agrolink.mk

Веб-страница: www.agrolink.mk