• Органски свет
Агрипро – Валандово

Агрипро Валандово е компанија основана во 2002 година, лоцирана во јужниот дел на Македонија. Сертифицирана е за органско производство во 2013 година, а на своите насади одгледуваат различни видови на овошје, како кајсии, јаболка, круши, сливи, вишни.

Поважни производи се јаболка и цреши.

Телефон: 034 349 700 / 075 320 034

е-пошта: agripro2000@yahoo.com / agripro2000@gmail.com